Kindercarnaval & Tetterfestival CV de BokelBulkes.

 

 Op zaterdag 11 februari is het weer zover. Carnaval vieren voor jong en oud.  Aansluitend  op de kindermiddag, waar het kindercarnaval uitbundig wordt gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de BokelBulkes in residentie Restaurant Hoge Boekel, Hoge Boekelerweg 410. Deze middag zullen de kinderen worden vermaakt door clown Doedel en het geluid deze middag is in handen van de DJ’s Wouter en Mathijs. En kan er aangesloten worden in de polonaise achter Graaf Klaas I.

 

 Met het licht en geluid in handen van de DJ combinatie Knol-Hoek, zal  ’s avonds de zaal weer vollopen voor het Tetterfestival. Aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes.

Iedere aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel of hofkapel de Tukkerbloazers de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest originele, carnavaleske of ludieke manier heeft bedacht ontvangt uit handen van een deskundige jury, hiervoor de welbegeerde BokelBulkes wisseltrofee . De trofeeën zij nu nog, sinds de laatste editie van 2020, in handen van de Martini Kerlkes en de Anklojers,  maar of ze hem nu nog een jaar op de schoorsteenmantel mogen laten staan zal nog moeten worden waargemaakt. Uiteraard zullen alle hoogheden in de gelegenheid worden gesteld om de zelf gecomponeerde liederen ten gehore te brengen.

 

 Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Klaas I en zijn adjudanten Mélanie en Teun samen met hofchauffeur Kirsten.

Rond 21.00 uur zal ook het 6e Opperkälfke aan het publiek worden gepresenteerd en worden toegevoegd aan het trio. 

Ook zal de best verklede man, vrouw en groep verkozen worden en in de prijzen vallen.

 

 De kindermiddag begint om 14:30 uur voor kinderen  t/m 12 jaar en een entreekaartje kost € 5,00. Dit is inclusief drinken, snoep, poffertjes en een leuk presentje en duurt tot 16:30 uur.

Tip! Ook leuk voor een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30 uur, entree € 5,00 aan de deur.

 

Meer info over activiteiten of onze vereniging is te vinden op www.bokelbulkes.nl

 

Graag tot ziens.