De adjudanten Garde.

Deze Garde bestaat uit ex- Adjudanten van de vereniging die in hun regeerperiode aan hebben geven na het aftreden toe te willen treden in de Adjudanten Garde. Zij vallen onder de algemene leden der vereniging. Bij uit-tredens staan zij in pak en steek achter het hoogheden trio.

Deze hechte groep draagt zorg voor het aankleden en versieren van de woningen en het plaatsen van een naambord en metalen Bokelkop van de regerend Adjudant(en) de dag na opkomst. Dit wordt nog eens uitgebreid met het ophangen van de vlaggen en ballonnen op de dag na het Tetterfestival.

Zoals gezegd is ook de Adjudanten Garde, of een delegatie er van, aanwezig bij het uitreden van de hoogheden bij diverse activiteiten en feesten.

Toetreding tot het Adjudanten Garde kent verder geen officiële verplichtingen of sollicitatie procedures. Iedere ex- Adjudant van de vereniging is daarom welkom.

Deze Garde is de mogelijke kweekvijver voor het toekomstige Graven Garde en kent momenteel 15 actieve ex-adjudanten. En wie weet verwelkomen we er na dit seizoen weer 2.

Een fijne carnavalsperiode toegewenst.

De Adjudanten Garde.

Voor contact met deze Garde neem je contact op met opper (ex)adjudant:

Patrick de Liefde

Deel deze pagina