BokelBulkes - BokelBal 10 november 2023


Het carnaval staat weer in zijn startblokken en bij de BokelBulkes is de tijd voor de wisseling van de Graaf, en het podium weer vrij te maken voor de start van een nieuw seizoen 2023-2024 en de presentatie van een nieuwe Graaf met adjudanten.

 

Voor Graaf Klaas, met zijn adjudanten Mélanie, Teun en hofchauffeur Kirsten het moment om afstand te doen van de “troon” en de scepter over te dragen aan de nieuwe hoogheid en gevolg.

 

Dit is dan ook het begin van de feestelijke voorbereidingen voor het komend carnaval waarbij de wagenbouwers en kostuummakers alweer druk in de weer zijn.

 

In de loop van de avond volgt de opkomst van de nieuwe Graaf en zijn adjudanten. De onthulling hiervan zal zoals altijd worden verzorgd door de technische commissie.

 

Tijdens deze avond zullen tevens de aangesloten verenigingen van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen aanwezig zijn.

De muzikale invulling deze avond zal worden verzorgd door ons eigen DJ-team.

Ook zullen de Tukkerbloazers aanwezig zijn en de nodige vrolijke noten ten gehore brengen.

 

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2023 – 2024 nodigen we dan ook graag iedereen van harte uit op vrijdag 10 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live bij te wonen bij Cafe  / Restaurant – Hoge Boekel, Hoge Boekelerweg 410 7532 RE Enschede.

 

Hopelijk tot de 10e.

 

Ga naar www.bokelbulkes.nl voor meer informatie en activiteiten van onze vereniging.