Benno & de Muiters

Voor de carnavallisten die ons nog niet kennen stellen wij ons graag nog even voor.

Wij zijn dweilorkest Benno & de Muiters de hofkapel van CV BokelBulkes.

 

Voor het ontstaan van onze kapel “Benno & de Muiters” moeten we terug naar 2004. Aan het begin van de carnavalsperiode  kwamen een aantal muzikanten van muziekvereniging Concordia uit Overdinkel op het briljante idee om muziek te gaan maken aan de route tijdens de carnavalsoptocht in Münster. Na enig overleg met het bestuur en een korte werving onder de leden hadden we al snel een enthousiast gezelschap bij elkaar.

Het resultaat, met optredens langs de optocht en in de kroegen van Münster, was zo overweldigend dat er besloten werd om het clubje “muiters” bij elkaar te houden en met deze mensen, met Benno als aanvoerder, een blaaskapel op te richten. Omdat Benno op dat moment (en nu nog) de oudste van het stel was, waren we het al snel eens over de naam; Benno & de Muiters.

Na de oprichting in 2004 zijn we met Benno & de Muiters regelmatig in beeld geweest. Zo kennen wij  verschillende optredens bij de diverse feesten en partijen binnen muziekvereniging Concordia, van familie en bekenden, maar ook zijn we te zien en te beluisteren tijdens oa het plaatselijke Euregiofeest en ook het opluisteren van een jubileumfeest slaan we niet in de wind. Maar het hoofddoel van Benno & de Muiters blijft de carnavalstijd. En zo werden we in 2008 de trotse hofkapel van de BokelBulkes.

Nog altijd lukt het om met ons repertoire weer menig beentjes van de vloer te krijgen. Met veel plezier zien we uit naar het komende seizoen en wensen iedereen een plezierige carnavalstijd toe.

 

Voor informatie en boekingen Roy Kleine, M: +31 (0)6 2281 4532 of mail naar muiters@concordia-overdinkel.nl en kijk op www.bennoendemuiters.com voor ons programma het komend seizoen.